8.22.2009

Byen med Emilie.Idag mødtes jeg med Emilie inde i byen. Vi fik shoppet en del.
Jeg købte:
lace trøje fra vila 159,-
sko fra h&m 299,-
clutch fra bianco (billede kommer senere) 200,-
halskæde fra h&m (ses på det øverste billede.) 129,-

Emilie købte:
Beige bukser (husker ikke pris)
Sort nederdel 179,-
Brun cardigan 179,-
Hvidt tørklæde 79,-
Sort trøje med flæser (husker ikke pris)
Alt sammen fra h&m.

Skønt, skønt, skønt. Om et lille kvarter kommer Amalie og så skal vi rigtig hygge med ansigtsmasker og frugtsalat i aften, dog skal vi starte med lakselasagne, vi selv skal lave. Tror det bliver godt!

Festen i går var forresten virkelig god. Skal nok poste nogle billeder, når jeg får dem af Nanna. Ved ikke hvor meget jeg lignede Mary-Kate, men vi så da godt ud.

Da jeg kom hjem idag efter Emilie og jeg havde været i byen ser jeg til min store overaskelse at min mor og far har ordnet mit værelse; skrivebordet er malet sort, lamperne hænger de rigtige steder, de tre små sorte kasser er kommet op at hænge osv. SÅ fantastisk. Elsker det allerede. Nu mangler jeg bare at få alle mine ting nede fra stuen herind igen, samt have lagt alt mit tøj ind i mit nye skab - som forresten skal have ny skabslåge. Den der er på nu er yderst hæslig! ;)

Og så vil jeg da lige nævne hvilken fantastisk kæreste jeg har; i går på vej hjem til ham fra 1.g-festen kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor dejligt og fråderen det ville være at spise et eller andet fedtet lige nu; en strawberry shake fra McD, nogle chips, en is - anything! Da jeg kommer hjem til Nicolaj får jeg at vide, at han og familien har spist McD til aftensmad, så jeg udbryder; "eeeeej, du skulle da ha' købt en McFlurry til mig!!" hvormed Nicolaj åbner fryseren og viser mig den gyldne McFlurry der står der til mig og ser godt ud! MUMS. Jeg blev helt mundlam og kunne ikke lade være med at kigge ned og være lidt flov. Men hold op, den smagte godt!
Nogle gange er det de små ting, der gør store underværker. I hvert fald for mig!

2 kommentarer:

  1. SIGNE! I'M IN LOVE WITH YOUR SHOES!!!

    og hvor har du dog bare en fantastisk kæreste (:

    SvarSlet
  2. Haha, de er også for skønne!

    jaaa d;

    SvarSlet